Hulpverlening gebeurtenissen in en Buiten Regio Stadskanaal.

zaterdag 7 september 2013

Gezin uit Stadskanaal betrokken bij eenzijdig ongeval (update)

Ongeval Nieuwsbericht
Ees -
Bij een eenzijdig ongeval aan de Odoornerstraat is zaterdagmorgen een bestuurster uit Stadskanaal licht gewond geraakt. Het ongeval gebeurde vermoedelijk toen de vrouw bezig was met iets te zoeken in de auto waarop de vrouw niet op de weg lette. Zij kwam met de auto eerst met de wielen in de berm, door een stuurcorrectie raakte de vrouw vervolgens de controle over het stuur kwijt en kwam via het berm op de kant naast de N34 terecht. De vader en het kind die ook in het voertuigen waren konden ongedeerd het voertuig verlaten. De bestuurster moest door de brandweer uit het voertuig worden gehaald. Zij is met lichte verwondingen naar het ziekenhuis in Stadskanaal gebracht. De man van het gezin had toch wat kleine klachten en werd voor controle ook naar het ziekenhuis gebracht. Het kind heeft vermoedelijk geen letsel over gehouden van het ongeval. De verkeersongevallen analyse heeft het ongeval in kaart gebracht. Vervolgens kon een bergingsdienst het voertuig afvoeren. Het verkeer had tijdens deze werkzaamheden kleine hinder.

Persbericht:
Ees - Een 29-jarige vrouw uit Stadskanaal reed over de N34 en verloor de controle over haar auto toen zij muziek op haar mobiele telefoon aan het zoeken was. De auto kwam met de wielen in de rechter berm, schoot naar de andere kant van de weg en kwam via de berm op de zijkant tot stilstand op de naast de N34 liggende Odoornerstraat. De bestuurster en haar ook in de auto zittende 26-jarige broer uit Stadskanaal raakten gewond en zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Het zoontje van de man, die achter in de auto in een kinderzitje zat, bleef ongedeerd.

Foto's gemaakt door: Marcel Euving - 112borger

 
 
 
 
 

Deel het nieuws bericht:

2 reacties:

Stadskanaal zei

Zo die heeft em zo te zien stevig geraakt, alles in orde met iedereen?

112 Regio Flits zei

Over persoonlijke gegevens van de personen hebben en plaatsen wij verder niet. Dus ook bij ons verder niets bekend.

Webmaster, Ronny

Persinformatie Politie Prov Gron

Sinds 17-06-2020 bent U bezoeker:

Laatst Update

Twitter 112regioflits

Alarmmeldingen Brandweer Gron

** Geen Fotograaf aanwezig ? Bel uw Tip door via de Tiplijn **

Tiplijn: 06-55915969

U kunt uw tips melden

Heeft u een Tip bel gerust de Tiplijn - Uw TIP is extra nieuws

Uw TIP maakt extra Nieuws mogelijk op deze 112blog Bent u getuige van een ongeval, heeft u foto's gemaakt of heeft u een andere tip, ...

WhatsApp Buurtpreventie Groepen

WhatsApp Buurtpreventie Groepen
Meld uw Buurt of Wijk aan
Ronny W 2008 - 2021. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Ambulance Blog

Blogarchief eerdere Berichten

Nieuwste Update Regio-Events Blog.

Zoeken in deze blog

Regionale Politie feeds - nieuws, vermist en gezocht

Volg 112regioflits op Twitter

Ook veel berichtgeving van andere nieuws bronnen

Stadskanaal - Even een kleine aanvulling op de vele berichtgeving van een paar andere fotografen uit de Kanaalstreek. Het is voor mij niet altijd mogelijk om bij een melding aanwezig te zijn door te grote afstand of andere prioriteiten. En mijn regio is voornamelijk in Stadskanaal en als het mogelijk, noodzakelijk of met grote incidenten en 'te' doen is soms ook de omliggende plaatsen. Vandaar ook veel berichtgeving uit de Kanaalstreek en uit de Prov. Drenthe met de vermelding naar de originele bron. (Collega fotografen of ingestuurde info) Zij sturen hun bijdrage in om deze 112blog extra te vullen met het nieuws uit onze regio's.

Vriendelijke groet,

Ronny - 112regioflits

Over 112regioflits

Mijn foto
Hier komen gebeurtenissen uit mijn regio over de hulpdiensten te staan. Als ik er bij ben dan zal daar over een tekst, foto en/of film in deze blog worden gezet. UP-DATE'S worden geplaatst zodra de tijd het toelaat, dus kan wat later geplaatst worden dan de bedoeling is.

Hulpverleningsforum >Multidisciplinair / Veiligheidsregio >Centralisten en Verbindingen

Hulpverleningsforum >Multidisciplinair / Veiligheidsregio >Centralisten en Verbindingen
(Klik op afbeelding)

Klik Home startpagina blog

Klik Home startpagina blog
Startpagina

112RegioFlits video archief.

112RegioFlits video archief.
Word niet meer ge-update. Alles nu te vinden op Youtube.nl

Youtube kanaal van Regiopolitie Groningen

Youtube kanaal van Regiopolitie Groningen
Overzicht video's lopende onderzoeken

About

Klik een Label voor artikelen

112 (6) aanhouding (2) aanrijding (4) agent (1) ambu (7) assistentie (1) auto (4) berging (2) berm (2) boom (1) Borger (1) brand (4) brandweer (4) buiten (1) diep (1) drassig (1) drie (1) droger (1) Drouwenermond (1) explosie (1) facebook (1) Facebook 112 (1) fiets (1) filmpje (1) gered (1) Gijzeling (1) glij (1) gras (1) Grutto (1) heli (1) hennep (1) heterdaad (1) Hond (1) http://www.blogger.com/img/blank.gif (17) jongens (1) kwekerij (1) los (1) Middel (1) mmt (1) motor (1) Musselkanaal (4) N366 (1) natuurlijk (1) nieuwbuinen (2) nominatie (1) onderzoek (2) ongeval (6) Onstwedde (2) ontmantelen (1) pekela (3) persbericht (1) persoon (6) plantjes (1) politie (13) portiek (1) ruimen (1) ruit (1) schoorsteen (1) skatebaan (1) sloot (1) sluisstraat (1) stadskanaal (7) tempo (1) terapel (1) tjalk (1) tr (1) veld (1) verdacht (2) vernieling (2) video (2) vlagtwedde (1) vuurwerk (1) water (1)