Hulpverlening gebeurtenissen in en Buiten Regio Stadskanaal.

donderdag 5 maart 2015

Rode pamfletten auto naast gemeentehuis afgevoerd

Stadskanaal -
(Tekst uit archief 03 maart 2014 via Persbureau Luc Drente)
Het college van B&W van Stadskanaal heeft vorig jaar besloten van de parkeerplaats naast het gemeentehuis een parkeerplaats Blauwe Zone te maken. Op aangegeven tijden mag er met een parkeerkaart op de locatie geparkeerd worden. Wie er staat geparkeerd zonder parkeerkaart, loopt de risico te worden beboet. Nu staat er al heel lang (duur niet bekend) op de locatie een rode auto naast de vaste plek van de burgemeester Galama in de blauwe zone nu zonder parkeerkaart. Naar verluidt heeft de eigenaar van de auto al enkele keren een dikke boete aan zijn broek gekregen. Of hij die boetes betaalt, is niet bekend. Naar verluidt is meerdere keren geprobeerd onder het genot van een kop koffie de eigenaar te bewegen zijn auto daar weg te halen, echter zonder resultaat. Nu bestaat er zoiets als een wegsleepverordening. Met zo’n verordening heeft een gemeente de bevoegdheid het voertuig weg te slepen naar een door de gemeente aangewezen plaats in de gemeente. De eigenaar van de auto moet de kosten ervan betalen. Echter, de gemeente beschikt niet over een wegsleepverordening, het college beschikt dus ook niet over een wegsleepbevoegdheid en dus kan de auto niet worden weggesleept. Waarom de eigenaar zijn auto daar heeft neergezet en daar niet wil weghalen, is niet duidelijk. Tussen eigenaar auto en gemeente zou een conflict bestaan, ontstaan met een college van B&W uait het verleden en niet met het huidige college van B&W.

Donderdagmiddag kreeg bergingsbedrijf Willem Keizer de opdracht om deze rode auto af te voeren naar een andere locatie, welke locatie en waarom de gemeente nu wel en deze wegsleepbevoegdheid kan uitvoeren is ook niet bekend.
VIDEO
Foto's en video door: - Ronny - 112regioflits
Bij deze worden de tipgevers bedankt
.
.
 
 
 
 
Deel het nieuws bericht:

0 reacties:

Follow on FaceBook

Twitter Politie Stadskanaal

Twitter 112regioflits

** Geen Fotograaf aanwezig ? Bel uw Tip door via de Tiplijn **

Tiplijn: 06-55915969

U kunt uw tips melden

Heeft u een Tip bel gerust de Tiplijn - Uw TIP is extra nieuws

Uw TIP maakt extra Nieuws mogelijk op deze 112blog Bent u getuige van een ongeval, heeft u foto's gemaakt of heeft u een andere tip, ...

WhatsApp Buurtpreventie Groepen

WhatsApp Buurtpreventie Groepen
Meld uw Buurt of Wijk aan

Aantal bezoeken tot nu toe

Ronny W 2008 - 2018. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Ambulance Blog

Blogarchief eerdere Berichten

Nieuwste Update Regio-Events Blog.

Zoeken in deze blog

Nieuws

Regionale Politie feeds - nieuws, vermist en gezocht

Volg 112regioflits op Twitter

Ook veel berichtgeving van andere nieuws bronnen

Stadskanaal - Even een kleine aanvulling op de vele berichtgeving van een paar andere fotografen uit de Kanaalstreek. Het is voor mij niet altijd mogelijk om bij een melding aanwezig te zijn door te grote afstand of andere prioriteiten. En mijn regio is voornamelijk in Stadskanaal en als het mogelijk, noodzakelijk of met grote incidenten en 'te' doen is soms ook de omliggende plaatsen. Vandaar ook veel berichtgeving uit de Kanaalstreek en uit de Prov. Drenthe met de vermelding naar de originele bron. (Collega fotografen of ingestuurde info) Zij sturen hun bijdrage in om deze 112blog extra te vullen met het nieuws uit onze regio's.

Vriendelijke groet,

Ronny - 112regioflits

Over 112regioflits

Mijn foto
Regio Oost Groningen, Plaatsje in Prov. Groningen, Netherlands
Hier komen gebeurtenissen uit mijn regio over de hulpdiensten te staan. Als ik er bij ben dan zal daar over een tekst, foto en/of film in deze blog worden gezet. UP-DATE'S worden geplaatst zodra de tijd het toelaat, dus kan wat later geplaatst worden dan de bedoeling is.

Hulpverleningsforum >Multidisciplinair / Veiligheidsregio >Centralisten en Verbindingen

Hulpverleningsforum >Multidisciplinair / Veiligheidsregio >Centralisten en Verbindingen
(Klik op afbeelding)

Klik Home startpagina blog

Klik Home startpagina blog
Startpagina

112RegioFlits video archief.

112RegioFlits video archief.
Word niet meer ge-update. Alles nu te vinden op Youtube.nl

Youtube kanaal van Regiopolitie Groningen

Youtube kanaal van Regiopolitie Groningen
Overzicht video's lopende onderzoeken

Volg deze Blog via Email

About

Wijkagenten Twitterraars