Hulpverlening gebeurtenissen in en Buiten Regio Stadskanaal.

dinsdag 19 mei 2015

Sportschool Olympus word voor 3 maanden gesloten + extra info over, wij zijn gewoon open

Stadskanaal - (extra info onder het bericht)

Burgemeester Baukje Galama kan zich niet vinden in de kritiek die ze van sportschool Olympus krijgt, over haar besluit het pand voor 3 maanden te sluiten. Dat maakte ze maandagavond kenbaar in een gesprek met RTV Stadskanaal. In het pand aan de Handelsstraat in Stadskanaal werd afgelopen maart een wietkwekerij ontmanteld. Op de Facebook-pagina van de sportschool wordt onbegrip geuit over de straf reactie olympus.De burgemeester is vastbesloten: ”Dit is een gevolg van een overtreding die ik niet heb begaan. De verantwoordelijkheid voor dit delict en de consequenties ervan liggen geheel bij de eigenaar.”  Galama benadrukt dat er ook niemand op straat gezet wordt, zoals door medewerkers van Olympus wordt gesteld. ”Alle bedrijfsactiviteiten kunnen gewoon doorgaan in een tijdelijk pand aan de Hoofdstraat.”  Er is door de sportschool nog via een advocaat geprobeerd de sluiting te voorkomen, maar de voorzieningenrechter oordeelde afgelopen woensdag in het voordeel van de Gemeente.

Ook wijst ze erop dat de eigenaar geen onbekende van de politie is. ”Het is niet de eerste keer dat deze man de Opiumwet heeft overtreden, en zoals in de sport mensen iets kunnen leren hoop ik dat hem nu ook een lesje is geleerd. Ik hoop dus ook dat hij niet op dezelfde voet door zal gaan, en geen inkomsten meer zal genereren met wietkwekerijen. We weten allemaal dat dat strafbaar is, en hij weet dat dus ook.”
Soepel
”Ik ben in mijn besluit met 3 maanden nog soepel geweest. Ik had het namelijk ook voor 6 maanden kunnen sluiten, en bij een volgende overtreding zal ik ook zwaarder moeten straffen. Deze mogelijke maatregel is te lezen in het drugsbeleid van de Gemeente, dat is een openbaar stuk en kan dus ook gewoon door de eigenaar in worden gezien. ” Ze denkt echter dat het niet zo ver zal hoeven komen. ”Ik ga er vanuit dat een ezel zich niet twee keer aan dezelfde steen gaat stoten.”

De sportschool wilde geen reactie geven tegenover RTV Stadskanaal.
(Bron: RTVStadskanaal)

Extra info:
Op Facebook is te lezen dat het fitness gebeuren van  Sportschool Olympus gewoon door blijft gaan en nu in een vervangende pand zitten. Lees er meer over op Facebook van Fitness Olympus
Deel het nieuws bericht:

0 reacties:

Follow on FaceBook

Twitter Politie Stadskanaal

Twitter 112regioflits

** Geen Fotograaf aanwezig ? Bel uw Tip door via de Tiplijn **

Tiplijn: 06-55915969

U kunt uw tips melden

Heeft u een Tip bel gerust de Tiplijn - Uw TIP is extra nieuws

Uw TIP maakt extra Nieuws mogelijk op deze 112blog Bent u getuige van een ongeval, heeft u foto's gemaakt of heeft u een andere tip, ...

WhatsApp Buurtpreventie Groepen

WhatsApp Buurtpreventie Groepen
Meld uw Buurt of Wijk aan

Aantal bezoeken tot nu toe

Ronny W 2008 - 2018. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Ambulance Blog

Blogarchief eerdere Berichten

Nieuwste Update Regio-Events Blog.

Zoeken in deze blog

Nieuws

Regionale Politie feeds - nieuws, vermist en gezocht

Volg 112regioflits op Twitter

Ook veel berichtgeving van andere nieuws bronnen

Stadskanaal - Even een kleine aanvulling op de vele berichtgeving van een paar andere fotografen uit de Kanaalstreek. Het is voor mij niet altijd mogelijk om bij een melding aanwezig te zijn door te grote afstand of andere prioriteiten. En mijn regio is voornamelijk in Stadskanaal en als het mogelijk, noodzakelijk of met grote incidenten en 'te' doen is soms ook de omliggende plaatsen. Vandaar ook veel berichtgeving uit de Kanaalstreek en uit de Prov. Drenthe met de vermelding naar de originele bron. (Collega fotografen of ingestuurde info) Zij sturen hun bijdrage in om deze 112blog extra te vullen met het nieuws uit onze regio's.

Vriendelijke groet,

Ronny - 112regioflits

Over 112regioflits

Mijn foto
Regio Oost Groningen, Plaatsje in Prov. Groningen, Netherlands
Hier komen gebeurtenissen uit mijn regio over de hulpdiensten te staan. Als ik er bij ben dan zal daar over een tekst, foto en/of film in deze blog worden gezet. UP-DATE'S worden geplaatst zodra de tijd het toelaat, dus kan wat later geplaatst worden dan de bedoeling is.

Hulpverleningsforum >Multidisciplinair / Veiligheidsregio >Centralisten en Verbindingen

Hulpverleningsforum >Multidisciplinair / Veiligheidsregio >Centralisten en Verbindingen
(Klik op afbeelding)

Klik Home startpagina blog

Klik Home startpagina blog
Startpagina

112RegioFlits video archief.

112RegioFlits video archief.
Word niet meer ge-update. Alles nu te vinden op Youtube.nl

Youtube kanaal van Regiopolitie Groningen

Youtube kanaal van Regiopolitie Groningen
Overzicht video's lopende onderzoeken

Volg deze Blog via Email

About

Wijkagenten Twitterraars