Hulpverlening gebeurtenissen in en Buiten Regio Stadskanaal.

woensdag 10 februari 2016

Meeting Barrels - Cafe de Twee, vertrek Barrels 15 febr Mac Donalds

Stadskanaal -
Cafe de twee
Hier start de meeting zondagavond 14 februari inloop is 19:00 café de twee Hoofdstraat 14 Stadskanaal. Denkt u allen even om het lawaai van uw auto's i.v.m. de buren en het overlast. Want we zitten namelijk in de achtertuin van het politie bureau alvast bedankt.

Mensen die nieuwsgierig zijn naar alle barrels, zijn ook van harte welkom om een praatje te maken of een foto te schieten.
(Bron: Team Roga 789)

Foto via facebook link

Oude Pekela - ** Vertrek locatie, tijd 08:00 uur van de Barrels **
Op maandag 15 Februari vertrekt Team Onbekwaam Lekker naar de sneeuw. --wij verzamelen vanaf 07:30 uur bij Mac Donalds Stadskanaal-- Zij nemen namelijk deel aan The Barrel Challenge, een vijfdaagse toertocht door meerdere landen. De rit start ’s morgens vanaf het parkeerterrein van de Mc Donalds in Stadskanaal waarbij de eerste dag al 850 kilometer wordt afgelegd naar Kempten, de eerste bestemming in Zuid Duitsland. Onderweg dienen de teams opdrachten uit te voeren. De overige dagen gaat de rit door besneeuwde wegen in Oostenrijk en Italië om op 19 februari te finishen in Garmisch – Partenkirchen, ook in Zuid Duitsland. Team Onbekwaam Lekker, bestaande uit een viertal vrienden, doet mee met een BMW 525tds uit 1994. Na aanschaf is de auto volledig omgebouwd naar een tank. De origineel zwarte auto werd legergroen geverfd, camouflagenetten werden gespannen en er werd een loop gemonteerd. Een hele opvallende verschijning, vooral bij het idee dat er een muziekinstallatie in de kist is gemonteerd. Samen met de vele sponsors is de auto verder naar eigen smaak afgewerkt. Tijdens één van de proefritten werd het team al aan de kant gezet door de politie. Zij zagen er de lol zeker van in waar zij hun weg weer mochten vervolgen. Het team is te volgen via www.teamonbekwaamlekker.nl. Hier zijn zowel updates tijdens de rally te vinden, alsmede een tracker waarbij het team de gehele week live gevolgd kan worden!
Tekst door: Erik Vrieze

 
Deel het nieuws bericht:

0 reacties:

Follow on FaceBook

Twitter Politie Stadskanaal

Twitter 112regioflits

** Geen Fotograaf aanwezig ? Bel uw Tip door via de Tiplijn **

Tiplijn: 06-55915969

U kunt uw tips melden

Heeft u een Tip bel gerust de Tiplijn - Uw TIP is extra nieuws

Uw TIP maakt extra Nieuws mogelijk op deze 112blog Bent u getuige van een ongeval, heeft u foto's gemaakt of heeft u een andere tip, ...

WhatsApp Buurtpreventie Groepen

WhatsApp Buurtpreventie Groepen
Meld uw Buurt of Wijk aan

Aantal bezoeken tot nu toe

Ronny W 2008 - 2018. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Ambulance Blog

Blogarchief eerdere Berichten

Nieuwste Update Regio-Events Blog.

Zoeken in deze blog

Nieuws

Regionale Politie feeds - nieuws, vermist en gezocht

Volg 112regioflits op Twitter

Ook veel berichtgeving van andere nieuws bronnen

Stadskanaal - Even een kleine aanvulling op de vele berichtgeving van een paar andere fotografen uit de Kanaalstreek. Het is voor mij niet altijd mogelijk om bij een melding aanwezig te zijn door te grote afstand of andere prioriteiten. En mijn regio is voornamelijk in Stadskanaal en als het mogelijk, noodzakelijk of met grote incidenten en 'te' doen is soms ook de omliggende plaatsen. Vandaar ook veel berichtgeving uit de Kanaalstreek en uit de Prov. Drenthe met de vermelding naar de originele bron. (Collega fotografen of ingestuurde info) Zij sturen hun bijdrage in om deze 112blog extra te vullen met het nieuws uit onze regio's.

Vriendelijke groet,

Ronny - 112regioflits

Over 112regioflits

Mijn foto
Regio Oost Groningen, Plaatsje in Prov. Groningen, Netherlands
Hier komen gebeurtenissen uit mijn regio over de hulpdiensten te staan. Als ik er bij ben dan zal daar over een tekst, foto en/of film in deze blog worden gezet. UP-DATE'S worden geplaatst zodra de tijd het toelaat, dus kan wat later geplaatst worden dan de bedoeling is.

Hulpverleningsforum >Multidisciplinair / Veiligheidsregio >Centralisten en Verbindingen

Hulpverleningsforum >Multidisciplinair / Veiligheidsregio >Centralisten en Verbindingen
(Klik op afbeelding)

Klik Home startpagina blog

Klik Home startpagina blog
Startpagina

112RegioFlits video archief.

112RegioFlits video archief.
Word niet meer ge-update. Alles nu te vinden op Youtube.nl

Youtube kanaal van Regiopolitie Groningen

Youtube kanaal van Regiopolitie Groningen
Overzicht video's lopende onderzoeken

Volg deze Blog via Email

About

Wijkagenten Twitterraars