Hulpverlening gebeurtenissen in en Buiten Regio Stadskanaal.

vrijdag 28 december 2018

Mislukte kraak geldautomaat Ter Apel

Ter Apel - 25-12-18
Tot nu toe onbekenden hebben in de nacht van maandag op dinsdag (eerste Kerstdag) geprobeerd een geldautomaat van de AbnAmro in Ter Apel leeg te halen. Het bleef om nog onduidelijke reden bij een poging; of de automaat was goed beveiligd of de daders werd het te heet onder de voeten. Wij zijn op zoek naar mensen die ons in het onderzoek kunnen helpen.

Onze meldkamer kreeg om twintig over vijf in de vroege ochtend een alarmmelding van de automaat aan de Hoofdstraat. Vermoedelijk zijn de daders toen al korte tijd bezig geweest. Toen de politie arriveerde waren de verdachten verdwenen. Ze zijn met hoge snelheid in een auto weggereden, mogelijk in de richting van Duitsland.

Het is ons nog niet helder of het de bedoeling was de geldautomaat op te blazen of op een andere manier open te krijgen. De door ons gewaarschuwde Explosieven Opruimings Dienst vond geen explosieven. Op de eerste camerabeelden waar we over beschikken zijn drie mannen in donkere kleding met bivakmutsen op bij de automaat te zien. We zijn nog bezig met het zoeken naar meer opnames. Mocht u bij uw woning of zaak een camera hebben, dan horen we dat graag.

Uiteraard komen we ook graag in contact met mensen die de daders hebben gezien of wellicht iets verdachts in de omgeving van de automaat aan de Hoofdstraat zagen. Het is bepaald niet uitgesloten dat de onbekenden eerder al in de buurt zijn geweest om de locatie goed in zich op te nemen.

U kunt ons bereiken via 0900-8844 (vraagt u svp naar de districtsrecherche). Wilt u anoniem blijven, neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Bron: Politie Stadskanaal

Deel het nieuws bericht:

0 reacties:

Sinds 17-06-2020 bent U bezoeker:

Laatst Update

Twitter 112regioflits

** Geen Fotograaf aanwezig ? Bel uw Tip door via de Tiplijn **

Tiplijn: 06-55915969

U kunt uw tips melden

Heeft u een Tip bel gerust de Tiplijn - Uw TIP is extra nieuws

Uw TIP maakt extra Nieuws mogelijk op deze 112blog Bent u getuige van een ongeval, heeft u foto's gemaakt of heeft u een andere tip, ...

WhatsApp Buurtpreventie Groepen

WhatsApp Buurtpreventie Groepen
Meld uw Buurt of Wijk aan
Ronny W 2008 - 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Ambulance Blog

Blogarchief eerdere Berichten

Nieuwste Update Regio-Events Blog.

Zoeken in deze blog

Regionale Politie feeds - nieuws, vermist en gezocht

Volg 112regioflits op Twitter

Ook veel berichtgeving van andere nieuws bronnen

Stadskanaal - Even een kleine aanvulling op de vele berichtgeving van een paar andere fotografen uit de Kanaalstreek. Het is voor mij niet altijd mogelijk om bij een melding aanwezig te zijn door te grote afstand of andere prioriteiten. En mijn regio is voornamelijk in Stadskanaal en als het mogelijk, noodzakelijk of met grote incidenten en 'te' doen is soms ook de omliggende plaatsen. Vandaar ook veel berichtgeving uit de Kanaalstreek en uit de Prov. Drenthe met de vermelding naar de originele bron. (Collega fotografen of ingestuurde info) Zij sturen hun bijdrage in om deze 112blog extra te vullen met het nieuws uit onze regio's.

Vriendelijke groet,

Ronny - 112regioflits

Over 112regioflits

Mijn foto
Hier komen gebeurtenissen uit mijn regio over de hulpdiensten te staan. Als ik er bij ben dan zal daar over een tekst, foto en/of film in deze blog worden gezet. UP-DATE'S worden geplaatst zodra de tijd het toelaat, dus kan wat later geplaatst worden dan de bedoeling is.

Hulpverleningsforum >Multidisciplinair / Veiligheidsregio >Centralisten en Verbindingen

Hulpverleningsforum >Multidisciplinair / Veiligheidsregio >Centralisten en Verbindingen
(Klik op afbeelding)

Klik Home startpagina blog

Klik Home startpagina blog
Startpagina

112RegioFlits video archief.

112RegioFlits video archief.
Word niet meer ge-update. Alles nu te vinden op Youtube.nl

Youtube kanaal van Regiopolitie Groningen

Youtube kanaal van Regiopolitie Groningen
Overzicht video's lopende onderzoeken

Volg deze Blog via Email

About

Klik een Label voor artikelen

112 (6) aanhouding (2) aanrijding (4) agent (1) ambu (7) assistentie (1) auto (4) berging (2) berm (2) boom (1) Borger (1) brand (4) brandweer (4) buiten (1) diep (1) drassig (1) drie (1) droger (1) Drouwenermond (1) explosie (1) facebook (1) fiets (1) filmpje (1) gered (1) Gijzeling (1) glij (1) gras (1) Grutto (1) heli (1) hennep (1) heterdaad (1) Hond (1) http://www.blogger.com/img/blank.gif (17) jongens (1) kwekerij (1) los (1) Middel (1) mmt (1) motor (1) Musselkanaal (4) N366 (1) natuurlijk (1) nieuwbuinen (2) nominatie (1) onderzoek (2) ongeval (6) Onstwedde (2) ontmantelen (1) pekela (3) persbericht (1) persoon (6) plantjes (1) politie (13) portiek (1) ruimen (1) ruit (1) schoorsteen (1) skatebaan (1) sloot (1) sluisstraat (1) stadskanaal (7) tempo (1) terapel (1) tjalk (1) tr (1) veld (1) verdacht (2) vernieling (2) video (2) vlagtwedde (1) vuurwerk (1) water (1)