Hulpverlening gebeurtenissen in en Buiten Regio Stadskanaal.

zaterdag 26 januari 2019

Brand centrum Winschoten: Wie herkent deze auto?

Winschoten - 25-01-19
In het onderzoek naar de brand donderdagavond 3 januari in het centrum van Winschoten krijgt de politie, mede dank zij u, steeds meer informatie boven water. Veel van die informatie werpt logischerwijs weer nieuwe vragen op. Zo willen ze erg graag weten wie de personen zijn in de auto op deze foto.

De wagen heeft op de bewuste avond geruime tijd in de Langestraat voor de panden gestaan die later door de brand werden verwoest. De auto en ook de inzittenden zijn door een aantal voorbijgangers gezien. De politie is dan ook specifiek op zoek naar deze mensen.

Het gaat om een mevrouw met een plastic tas in haar hand, om een man met lichte schoenen en met een stapeltje papieren in z’n hand die met zijn mobiel bezig is en om een jongen met zwarte handschoenen op een fiets. Maar uiteraard komen ze graag met iedereen in contact die hen kan helpen. Iedere informatie, hoe onbelangrijk die misschien ook lijkt, kan voor de politie erg interessant zijn.

De auto op de foto is naar alle waarschijnlijkheid een ouder model VW Golf. De wagen rijdt iets voor negen uur vanaf de Gaslaan de Langestraat in en stopt voor de voormalige winkel van J.E. Smid. Op camerabeelden is te zien dat er een drietal volwassen mensen uit de wagen stapt. De auto rijdt voor het uitbreken van de brand, rond half tien, weer via dezelfde weg terug.

De oproep van de politie om informatie naar de twee donker gekleurde mannen die daags voor de brand bij een bewoonster aan de deur zijn geweest heeft veel reacties opgeleverd. De ‘gouden tip’ zat er nog niet tussen maar met de informatie zijn ze druk aan het werk.

Politie Oldambt is te bereiken via het algemeen nummer 0900-8844 (politiebureau Winschoten). Je kunt hen eventueel ook via Messenger een bericht sturen. Wil je anoniem blijven, bel dan met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-
7000.

Bron: Politie Oldambt
https://www.facebook.com/658785727586966/posts/1495905547208309/

Deel het nieuws bericht:

0 reacties:

Follow on FaceBook

Twitter Politie Stadskanaal

Twitter 112regioflits

** Geen Fotograaf aanwezig ? Bel uw Tip door via de Tiplijn **

Tiplijn: 06-55915969

U kunt uw tips melden

Heeft u een Tip bel gerust de Tiplijn - Uw TIP is extra nieuws

Uw TIP maakt extra Nieuws mogelijk op deze 112blog Bent u getuige van een ongeval, heeft u foto's gemaakt of heeft u een andere tip, ...

WhatsApp Buurtpreventie Groepen

WhatsApp Buurtpreventie Groepen
Meld uw Buurt of Wijk aan

Aantal bezoeken tot nu toe

Ronny W 2008 - 2018. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Ambulance Blog

Blogarchief eerdere Berichten

Nieuwste Update Regio-Events Blog.

Zoeken in deze blog

Nieuws

Regionale Politie feeds - nieuws, vermist en gezocht

Volg 112regioflits op Twitter

Ook veel berichtgeving van andere nieuws bronnen

Stadskanaal - Even een kleine aanvulling op de vele berichtgeving van een paar andere fotografen uit de Kanaalstreek. Het is voor mij niet altijd mogelijk om bij een melding aanwezig te zijn door te grote afstand of andere prioriteiten. En mijn regio is voornamelijk in Stadskanaal en als het mogelijk, noodzakelijk of met grote incidenten en 'te' doen is soms ook de omliggende plaatsen. Vandaar ook veel berichtgeving uit de Kanaalstreek en uit de Prov. Drenthe met de vermelding naar de originele bron. (Collega fotografen of ingestuurde info) Zij sturen hun bijdrage in om deze 112blog extra te vullen met het nieuws uit onze regio's.

Vriendelijke groet,

Ronny - 112regioflits

Over 112regioflits

Mijn foto
Regio Oost Groningen, Plaatsje in Prov. Groningen, Netherlands
Hier komen gebeurtenissen uit mijn regio over de hulpdiensten te staan. Als ik er bij ben dan zal daar over een tekst, foto en/of film in deze blog worden gezet. UP-DATE'S worden geplaatst zodra de tijd het toelaat, dus kan wat later geplaatst worden dan de bedoeling is.

Hulpverleningsforum >Multidisciplinair / Veiligheidsregio >Centralisten en Verbindingen

Hulpverleningsforum >Multidisciplinair / Veiligheidsregio >Centralisten en Verbindingen
(Klik op afbeelding)

Klik Home startpagina blog

Klik Home startpagina blog
Startpagina

112RegioFlits video archief.

112RegioFlits video archief.
Word niet meer ge-update. Alles nu te vinden op Youtube.nl

Youtube kanaal van Regiopolitie Groningen

Youtube kanaal van Regiopolitie Groningen
Overzicht video's lopende onderzoeken

Volg deze Blog via Email

About

Wijkagenten Twitterraars