Hulpverlening gebeurtenissen in en Buiten Regio Stadskanaal.

woensdag 28 augustus 2013

Gewonde bij kop-staart aanrijding N366

Ongeval Nieuwsbericht
Ter-Apel –
Woensdagmiddag rond twee uur had er een kop-staart aanrijding plaats gevonden op de oprit van de A.G.Wildervanckweg N366 bij de Nulweg in Ter-Apel. Een taxi chauffeuse merkte door onbekende oorzaak te laat op dat haar voorganger op de oprit van de N366 (plots) stopte. Mogelijk dat weerspiegeling van de zon een rol heeft gespeeld. Ook bleek er een remlicht van de Volkswagen defect te zijn. Of dit ook een rol heeft gespeeld is onbekend. De passagier van de Volkswagen liep mogelijk nekletsel op en werd per ambulance naar het Scheper Ziekenhuis in Emmen gebracht. De brandweer had het ambulance personeel geholpen om het slachtoffer op de brancard te krijgen. De bestuurder van de Volkswagen en de taxi chauffeuse en haar passagier raakten niet gewond. De VOA kwam ter plaatse om enkele foto’s van de situatie te maken. De Volkswagen liep een klein krasje en een klein deukje in de kunststof bumper op. Deze werd door bergingsbedrijf Willem Keizer afgesleept.

VIDEO

Wederom gewonde bij ongeval N366 (geen foto's)
Musselkanaal –
Eerder die woensdagmorgen rond vijf uur had er ook een ongeval plaats gevonden op de N366. Dit éénzijdig ongeval had plaats gevonden bij de afslag Musselkanaal Noord. Hierbij was de bestuurder van een personenauto door onbekende oorzaak in de berm terecht gekomen en na een stuurcorrectie over het nieuw aangelegde verhoogde midden plateau gereden en aan de overzijde van de weg in de sloot beland. De man werd gewond afgevoerd. De auto was behoorlijk beschadigd geraakt.

Foto's en video gemaakt door: 112kanaalstreek

 Foto's, Gewonde bij kop-staart aanrijding N366
.
 
 
Deel het nieuws bericht:

0 reacties:

Sinds 17-06-2020 bent U bezoeker:

Laatst Update

Twitter 112regioflits

** Geen Fotograaf aanwezig ? Bel uw Tip door via de Tiplijn **

Tiplijn: 06-55915969

U kunt uw tips melden

Heeft u een Tip bel gerust de Tiplijn - Uw TIP is extra nieuws

Uw TIP maakt extra Nieuws mogelijk op deze 112blog Bent u getuige van een ongeval, heeft u foto's gemaakt of heeft u een andere tip, ...

WhatsApp Buurtpreventie Groepen

WhatsApp Buurtpreventie Groepen
Meld uw Buurt of Wijk aan
Ronny W 2008 - 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Ambulance Blog

Blogarchief eerdere Berichten

Nieuwste Update Regio-Events Blog.

Zoeken in deze blog

Regionale Politie feeds - nieuws, vermist en gezocht

Volg 112regioflits op Twitter

Ook veel berichtgeving van andere nieuws bronnen

Stadskanaal - Even een kleine aanvulling op de vele berichtgeving van een paar andere fotografen uit de Kanaalstreek. Het is voor mij niet altijd mogelijk om bij een melding aanwezig te zijn door te grote afstand of andere prioriteiten. En mijn regio is voornamelijk in Stadskanaal en als het mogelijk, noodzakelijk of met grote incidenten en 'te' doen is soms ook de omliggende plaatsen. Vandaar ook veel berichtgeving uit de Kanaalstreek en uit de Prov. Drenthe met de vermelding naar de originele bron. (Collega fotografen of ingestuurde info) Zij sturen hun bijdrage in om deze 112blog extra te vullen met het nieuws uit onze regio's.

Vriendelijke groet,

Ronny - 112regioflits

Over 112regioflits

Mijn foto
Hier komen gebeurtenissen uit mijn regio over de hulpdiensten te staan. Als ik er bij ben dan zal daar over een tekst, foto en/of film in deze blog worden gezet. UP-DATE'S worden geplaatst zodra de tijd het toelaat, dus kan wat later geplaatst worden dan de bedoeling is.

Hulpverleningsforum >Multidisciplinair / Veiligheidsregio >Centralisten en Verbindingen

Hulpverleningsforum >Multidisciplinair / Veiligheidsregio >Centralisten en Verbindingen
(Klik op afbeelding)

Klik Home startpagina blog

Klik Home startpagina blog
Startpagina

112RegioFlits video archief.

112RegioFlits video archief.
Word niet meer ge-update. Alles nu te vinden op Youtube.nl

Youtube kanaal van Regiopolitie Groningen

Youtube kanaal van Regiopolitie Groningen
Overzicht video's lopende onderzoeken

Volg deze Blog via Email

About

Klik een Label voor artikelen

112 (6) aanhouding (2) aanrijding (4) agent (1) ambu (7) assistentie (1) auto (4) berging (2) berm (2) boom (1) Borger (1) brand (4) brandweer (4) buiten (1) diep (1) drassig (1) drie (1) droger (1) Drouwenermond (1) explosie (1) facebook (1) fiets (1) filmpje (1) gered (1) Gijzeling (1) glij (1) gras (1) Grutto (1) heli (1) hennep (1) heterdaad (1) Hond (1) http://www.blogger.com/img/blank.gif (17) jongens (1) kwekerij (1) los (1) Middel (1) mmt (1) motor (1) Musselkanaal (4) N366 (1) natuurlijk (1) nieuwbuinen (2) nominatie (1) onderzoek (2) ongeval (6) Onstwedde (2) ontmantelen (1) pekela (3) persbericht (1) persoon (6) plantjes (1) politie (13) portiek (1) ruimen (1) ruit (1) schoorsteen (1) skatebaan (1) sloot (1) sluisstraat (1) stadskanaal (7) tempo (1) terapel (1) tjalk (1) tr (1) veld (1) verdacht (2) vernieling (2) video (2) vlagtwedde (1) vuurwerk (1) water (1)