Hulpverlening gebeurtenissen in en Buiten Regio Stadskanaal.

vrijdag 14 november 2014

Voorlichtingsavond door ongerustheid in de wijk Maarswold

Stadskanaal -
Naar aanleiding van diverse geruchten omtrent een nieuwe inwoner in Stadskanaal organiseert de gemeente aanstaande dinsdag een (besloten) voorlichtingsavond. Sinds een aantal dagen circuleren in de wijk Maarswold geruchten over een nieuwe bewoner. De man zou bekend staan als pedofiel. Met name ouders van kleine kinderen maken zich grote zorgen over de veiligheid in hun wijk. Dit heeft er toe geleid dat er huis aan huis een brief met informatie over deze persoon is verspreid. Volgens de schrijver/ster van de brief is de man kort geleden vrijgekomen na jaren vastgezeten te hebben. De anonieme afzender van de brief roept buurtbewoners op hun zorgen te uiten bij de politie. Zowel bij de politie als bij de gemeente Stadskanaal zijn verontruste telefoontjes binnengekomen. Dit heeft de gemeente doen besluiten om aanstaande dinsdag in het wijkgebouw aan de Utrechtselaan een besloten informatiebijeenkomst te organiseren. In een brief aan de buurtbewoners zegt de gemeente dat zowel bij de wijkagent, de politie en de gemeente alle juiste informatie aanwezig is en dat er inmiddels gesprekken zijn gevoerd met de bewuste inwoner. Ook benadrukt de gemeente dat er geen gegronde reden is voor ongerustheid.

Om de gemoederen te bedaren en de bewoners van de wijk gelegenheid te geven vragen te stellen en ze van nadere informatie te voorzien wordt de voorlichtingsavond georganiseerd.
Deel het nieuws bericht:

0 reacties:

Follow on FaceBook

Twitter Politie Stadskanaal

Twitter 112regioflits

** Geen Fotograaf aanwezig ? Bel uw Tip door via de Tiplijn **

Tiplijn: 06-55915969

U kunt uw tips melden

Heeft u een Tip bel gerust de Tiplijn - Uw TIP is extra nieuws

Uw TIP maakt extra Nieuws mogelijk op deze 112blog Bent u getuige van een ongeval, heeft u foto's gemaakt of heeft u een andere tip, ...

WhatsApp Buurtpreventie Groepen

WhatsApp Buurtpreventie Groepen
Meld uw Buurt of Wijk aan

Aantal bezoeken tot nu toe

Ronny W 2008 - 2018. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Ambulance Blog

Blogarchief eerdere Berichten

Nieuwste Update Regio-Events Blog.

Zoeken in deze blog

Nieuws

Regionale Politie feeds - nieuws, vermist en gezocht

Volg 112regioflits op Twitter

Ook veel berichtgeving van andere nieuws bronnen

Stadskanaal - Even een kleine aanvulling op de vele berichtgeving van een paar andere fotografen uit de Kanaalstreek. Het is voor mij niet altijd mogelijk om bij een melding aanwezig te zijn door te grote afstand of andere prioriteiten. En mijn regio is voornamelijk in Stadskanaal en als het mogelijk, noodzakelijk of met grote incidenten en 'te' doen is soms ook de omliggende plaatsen. Vandaar ook veel berichtgeving uit de Kanaalstreek en uit de Prov. Drenthe met de vermelding naar de originele bron. (Collega fotografen of ingestuurde info) Zij sturen hun bijdrage in om deze 112blog extra te vullen met het nieuws uit onze regio's.

Vriendelijke groet,

Ronny - 112regioflits

Over 112regioflits

Mijn foto
Regio Oost Groningen, Plaatsje in Prov. Groningen, Netherlands
Hier komen gebeurtenissen uit mijn regio over de hulpdiensten te staan. Als ik er bij ben dan zal daar over een tekst, foto en/of film in deze blog worden gezet. UP-DATE'S worden geplaatst zodra de tijd het toelaat, dus kan wat later geplaatst worden dan de bedoeling is.

Hulpverleningsforum >Multidisciplinair / Veiligheidsregio >Centralisten en Verbindingen

Hulpverleningsforum >Multidisciplinair / Veiligheidsregio >Centralisten en Verbindingen
(Klik op afbeelding)

Klik Home startpagina blog

Klik Home startpagina blog
Startpagina

112RegioFlits video archief.

112RegioFlits video archief.
Word niet meer ge-update. Alles nu te vinden op Youtube.nl

Youtube kanaal van Regiopolitie Groningen

Youtube kanaal van Regiopolitie Groningen
Overzicht video's lopende onderzoeken

Volg deze Blog via Email

About

Wijkagenten Twitterraars