Hulpverlening gebeurtenissen in en Buiten Regio Stadskanaal.

woensdag 20 november 2013

Extra oproep inbraak Stadskanaal + zwarte VW

Nieuwsbericht
Nieuwe oproep van politie:
Stadskanaal -
De politie komt graag in contact met mensen die kunnen helpen bij het oplossen van een brutale inbraak op klaarlichte dag afgelopen zaterdag 16 november aan de Gentiaanstraat in Stadskanaal. Rond half drie ’s middags werd een van de bewoners wakker doordat er plotseling een inbreker in zijn slaapkamer stond. De inbreker ging er vervolgens met twee anderen vandoor. De daders, alle drie jongemannen met donkere kleding, hadden al een deel van het huis doorzocht en verdwenen met onder meer sieraden. Kort na de inbraak werden in de omgeving drie jongemannen uit Nieuw Buinen, Drouwenermond en Gasselternijveen door de politie aangehouden. Onderzoek heeft uitgewezen dat het drietal niets met de inbraak te maken heeft.

De politie is met name op zoek naar informatie over een zwarte VW Golf van vermoedelijk het type 5 met een geblindeerde achterruit die enige tijd voor de inbraak een aantal keren in de omgeving van de Gentiaanstraat is gezien. De Golf kan ook al eerder in de buurt hebben gereden.

Mensen met informatie over de auto of over de drie daders kunnen contact opnemen met de politie via het telefoonnummer 0900-8844 (politiebureau Stadskanaal). (eerder) Stadskanaal - 17 november 2013
In Stadskanaal zijn zaterdagmiddag drie jongemannen op heterdaad aangehouden omdat zij verdacht worden van inbraak in een woning aan de Gentiaanstraat. De 33-jarige bewoner werd zaterdagmiddag onaangenaam verrast toen er ineens een onbekende jongeman in zijn woning stond. Toen de jongeman de bewoner zag rende hij er samen met twee andere mannen vandoor. Het bleek dat er was ingebroken in de woning. Er waren onder andere sieraden weggenomen. Gewaarschuwde agenten troffen even later op de Frankrijklaan in Stadskanaal een auto aan met daarin drie verdachten die voldeden aan het signalement van de inbrekers. De drie, een 18-jarige jongen uit Gasselternijveen, een 20-jarige man uit Drouwenermond en een 22-jarige man uit Nieuw Buinen werd aangehouden op verdenking van inbraak. De politie heeft onderzoek gedaan; Onderzoek heeft uitgewezen dat het drietal niets met de inbraak te maken heeft

Rond 16:54 uur werd er voor Stadskanaal en omgeving een burgernetactie bericht uitgezonden i.v.m. de verdachten die in de woning aan de Gentiaanstraat hadden ingebroken. Later zoals hier boven vermeld werden er drie daders aangehouden.


Deel het nieuws bericht:

0 reacties:

Sinds 17-06-2020 bent U bezoeker:

Laatst Update

Twitter 112regioflits

** Geen Fotograaf aanwezig ? Bel uw Tip door via de Tiplijn **

Tiplijn: 06-55915969

U kunt uw tips melden

Heeft u een Tip bel gerust de Tiplijn - Uw TIP is extra nieuws

Uw TIP maakt extra Nieuws mogelijk op deze 112blog Bent u getuige van een ongeval, heeft u foto's gemaakt of heeft u een andere tip, ...

WhatsApp Buurtpreventie Groepen

WhatsApp Buurtpreventie Groepen
Meld uw Buurt of Wijk aan
Ronny W 2008 - 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Ambulance Blog

Blogarchief eerdere Berichten

Nieuwste Update Regio-Events Blog.

Zoeken in deze blog

Regionale Politie feeds - nieuws, vermist en gezocht

Volg 112regioflits op Twitter

Ook veel berichtgeving van andere nieuws bronnen

Stadskanaal - Even een kleine aanvulling op de vele berichtgeving van een paar andere fotografen uit de Kanaalstreek. Het is voor mij niet altijd mogelijk om bij een melding aanwezig te zijn door te grote afstand of andere prioriteiten. En mijn regio is voornamelijk in Stadskanaal en als het mogelijk, noodzakelijk of met grote incidenten en 'te' doen is soms ook de omliggende plaatsen. Vandaar ook veel berichtgeving uit de Kanaalstreek en uit de Prov. Drenthe met de vermelding naar de originele bron. (Collega fotografen of ingestuurde info) Zij sturen hun bijdrage in om deze 112blog extra te vullen met het nieuws uit onze regio's.

Vriendelijke groet,

Ronny - 112regioflits

Over 112regioflits

Mijn foto
Hier komen gebeurtenissen uit mijn regio over de hulpdiensten te staan. Als ik er bij ben dan zal daar over een tekst, foto en/of film in deze blog worden gezet. UP-DATE'S worden geplaatst zodra de tijd het toelaat, dus kan wat later geplaatst worden dan de bedoeling is.

Hulpverleningsforum >Multidisciplinair / Veiligheidsregio >Centralisten en Verbindingen

Hulpverleningsforum >Multidisciplinair / Veiligheidsregio >Centralisten en Verbindingen
(Klik op afbeelding)

Klik Home startpagina blog

Klik Home startpagina blog
Startpagina

112RegioFlits video archief.

112RegioFlits video archief.
Word niet meer ge-update. Alles nu te vinden op Youtube.nl

Youtube kanaal van Regiopolitie Groningen

Youtube kanaal van Regiopolitie Groningen
Overzicht video's lopende onderzoeken

Volg deze Blog via Email

About

Klik een Label voor artikelen

112 (6) aanhouding (2) aanrijding (4) agent (1) ambu (7) assistentie (1) auto (4) berging (2) berm (2) boom (1) Borger (1) brand (4) brandweer (4) buiten (1) diep (1) drassig (1) drie (1) droger (1) Drouwenermond (1) explosie (1) facebook (1) fiets (1) filmpje (1) gered (1) Gijzeling (1) glij (1) gras (1) Grutto (1) heli (1) hennep (1) heterdaad (1) Hond (1) http://www.blogger.com/img/blank.gif (17) jongens (1) kwekerij (1) los (1) Middel (1) mmt (1) motor (1) Musselkanaal (4) N366 (1) natuurlijk (1) nieuwbuinen (2) nominatie (1) onderzoek (2) ongeval (6) Onstwedde (2) ontmantelen (1) pekela (3) persbericht (1) persoon (6) plantjes (1) politie (13) portiek (1) ruimen (1) ruit (1) schoorsteen (1) skatebaan (1) sloot (1) sluisstraat (1) stadskanaal (7) tempo (1) terapel (1) tjalk (1) tr (1) veld (1) verdacht (2) vernieling (2) video (2) vlagtwedde (1) vuurwerk (1) water (1)