Hulpverlening gebeurtenissen in en Buiten Regio Stadskanaal.

zaterdag 27 december 2014

Oproep van een buurtbewoonster (Update 4)

** Lees de update(s) onderaan **

Stadskanaal / Maarsveld - 7-11-14
Sinds het begin van november zijn twee katten binnen een week kreupel aangetroffen door een bewoonster uit de wijk Maarsveld in Stadskanaal. Deze twee katten waarvan 1 al invalide was en daardoor al moeilijk liep met zijn achterlichaam (aangeboren afwijking) maar zich uitstekend kon redden buiten, werd begin november kreupel in de tuin van de eigenaresse aangetroffen. Na een bezoek aan de dierenarts werd geconstateerd dat deze was mishandeld dan wel een zeer harde klap moet hebben gekregen. Op dit moment nog niet duidelijk waardoor. Kan gebeuren natuurlijk. Maar wat blijkt, een paar dagen daarna was ook een tweede kat van dezelfde "eigenaar" kreupel en ook aan het achterlichaam en deze kat was kerngezond. "Toeval" ? Misschien niet, daarom een oproep aan de bewoners in de wijk Maasveld in de omgeving van de straten Maarsbroek, Lange Raai, Parnassialaan Gentiaanstraat, Wolverlei en Fledderbos om een oogje in het zeil te houden of er wat opvalt bij andere katten of ets weten wat er gebeurd kan zijn.

Heeft u ook een kat die misschien kreupel is of wat anders aan het lichaam heeft wat er verdacht uitziet ?
Meld het dan aan de webmaster van 112regioflits via een mail: 112regioflits@gmail.com dan kan misschien dit verklaard worden of er misschien iets speelt, o.a. iemand die niets van katten wil weten of dat het kwajongen streken kan zijn geweest.

Er word niemand beschuldigd op dit moment maar men wil graag zien en weten wat de oorzaak van deze twee gevallen kan zijn geweest.

Vr. Groet,
Buurtbewoonster en eigenaresse van deze twee katten

Update 1: 12-11-14 20:20 uur
*TURBO*
Wie heeft Turbo, onze poes, gezien??  Ze is maandagavond 10 november aan Het Moorke naar buiten gegaan en sindsdien niet weer thuis gekomen. Turbo is een grijze tijger met een wit snuitje, sokjes en borst. Aangezien ik de laatste tijd rare verhalen hoor over een kattenhater hier in de buurt, vrees ik het ergste.....

 Meld het dan aan de webmaster van 112regioflits via een mail: 112regioflits@gmail.com

Vr. Groet,
Buurtbewoners en eigenaars van Turbo 

Update 2: 12-11-14 21:00 uur
Dierentehuis Ter Marse, gevonden 11-11-14.
GEVONDEN 11-11:
Cypersewitte poes aan de Onstwedderweg in Stadskanaal. Witte teentjes voor- en achterpoten. Witte kin, keel en borst. Geen chip, overleden (aangereden).
(Bron:  Ter Marse) 

Update 3: 13-11-14 11:00 uur
De gevonden Cyperse witte poes hierboven vermeld, is door de eigenaars herkend in het Dierentehuis Ter Marse en blijkt uit Het Moorke te komen. De poes was dus op de verkeerde tijdstip op de verkeerde plek.

Update 4: 27-12-14 19:30 uur
Tweede kerstdag (26e) een poes gewond thuis gekomen.
In een bericht "ingestuurd" door de eigenaresse van een poes uit Waterland in Stadskanaal melde dat op 26 december haar huisdier thuis kwam met sneden in de neus, geen nagels meer, kon bijna niet meer lopen en was overal smerig. Heeft die dag 4 keer overgegeven. De dag erna begon het weer wat te lopen en is nog zeer bang en slaapt veel. De eigenaresse kan niet geloven dat het door een gevecht met een andere poes/kat kan zijn gebeurd, en vermoed dat ook hier een mishandeling o.i.d. aan vooraf is gegaan. Heeft of weet u misschien iets van deze voorval of de eerdere oproepen hierboven ? Meld het dan bij de politie of neem even contact op met Dierentehuis Ter Marse in Stadskanaal.

Deel het nieuws bericht:

0 reacties:

Follow on FaceBook

Twitter Politie Stadskanaal

Twitter 112regioflits

** Geen Fotograaf aanwezig ? Bel uw Tip door via de Tiplijn **

Tiplijn: 06-55915969

U kunt uw tips melden

Heeft u een Tip bel gerust de Tiplijn - Uw TIP is extra nieuws

Uw TIP maakt extra Nieuws mogelijk op deze 112blog Bent u getuige van een ongeval, heeft u foto's gemaakt of heeft u een andere tip, ...

WhatsApp Buurtpreventie Groepen

WhatsApp Buurtpreventie Groepen
Meld uw Buurt of Wijk aan

Aantal bezoeken tot nu toe

Ronny W 2008 - 2018. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Ambulance Blog

Blogarchief eerdere Berichten

Nieuwste Update Regio-Events Blog.

Zoeken in deze blog

Nieuws

Regionale Politie feeds - nieuws, vermist en gezocht

Volg 112regioflits op Twitter

Ook veel berichtgeving van andere nieuws bronnen

Stadskanaal - Even een kleine aanvulling op de vele berichtgeving van een paar andere fotografen uit de Kanaalstreek. Het is voor mij niet altijd mogelijk om bij een melding aanwezig te zijn door te grote afstand of andere prioriteiten. En mijn regio is voornamelijk in Stadskanaal en als het mogelijk, noodzakelijk of met grote incidenten en 'te' doen is soms ook de omliggende plaatsen. Vandaar ook veel berichtgeving uit de Kanaalstreek en uit de Prov. Drenthe met de vermelding naar de originele bron. (Collega fotografen of ingestuurde info) Zij sturen hun bijdrage in om deze 112blog extra te vullen met het nieuws uit onze regio's.

Vriendelijke groet,

Ronny - 112regioflits

Over 112regioflits

Mijn foto
Regio Oost Groningen, Plaatsje in Prov. Groningen, Netherlands
Hier komen gebeurtenissen uit mijn regio over de hulpdiensten te staan. Als ik er bij ben dan zal daar over een tekst, foto en/of film in deze blog worden gezet. UP-DATE'S worden geplaatst zodra de tijd het toelaat, dus kan wat later geplaatst worden dan de bedoeling is.

Hulpverleningsforum >Multidisciplinair / Veiligheidsregio >Centralisten en Verbindingen

Hulpverleningsforum >Multidisciplinair / Veiligheidsregio >Centralisten en Verbindingen
(Klik op afbeelding)

Klik Home startpagina blog

Klik Home startpagina blog
Startpagina

112RegioFlits video archief.

112RegioFlits video archief.
Word niet meer ge-update. Alles nu te vinden op Youtube.nl

Youtube kanaal van Regiopolitie Groningen

Youtube kanaal van Regiopolitie Groningen
Overzicht video's lopende onderzoeken

Volg deze Blog via Email

About

Wijkagenten Twitterraars