Hulpverlening gebeurtenissen in en Buiten Regio Stadskanaal.

vrijdag 13 februari 2015

Grote Lentebeurs nieuwe locatie

Gratis entree bij consumentenbeurs van vrijdag 10 tot en met zondag 12 april

De Grote LenteBeurs Stadskanaal
naar nieuwe locatie TuinGroen

De Grote LenteBeurs Stadskanaal heeft een nieuwe locatie. Van vrijdag 10 tot en met zondag 12 april vindt de beurs plaats in tuincentrum TuinGroen in Stadskanaal. De beurs is met een oppervlakte van 4600 vierkante meter groot opgezet. Hier presenteert zich een grote diversiteit aan winkels, bedrijven en organisaties. Voor het eerst is de toegang gratis.

Op De Grote LenteBeurs zijn stands te vinden van zo’n negentig beursdeelnemers, die zich gedurende drie dagen laten zien aan een groot publiek. Van fietsen tot zonne-energie en van optiek tot woninginrichting, de aanwezige bedrijven zijn afkomstig uit vele tientallen branches. Dat maakt deze grootste consumentenbeurs van de verre omtrek tot een sfeervolle, informatieve, aantrekkelijke en gezellige beurs voor iedereen van jong tot oud. Het publiek vindt er vele workshops en presentaties en diverse aantrekkelijke beursaanbiedingen.

Nieuwe locatie
In tuincentrum TuinGroen heeft De Grote LenteBeurs een nieuwe locatie. De beurs vindt er plaats, verspreid over drie hallen. ,,Het is een prachtige plek met volop ruimte voor deelnemers om zich te presenteren’’, vertelt John ten Hoff namens de organisatie. ,,TuinGroen ligt bovendien op een uitstekend bereikbare locatie op bedrijventerrein Stadskanaal.’’

Gratis entree en parkeren
De entree voor De Grote LenteBeurs is voor het eerst helemaal gratis. Ten Hoff: ,,Wij willen de beurs voor zowel standhouders als bezoekers zo laagdrempelig mogelijk maken. Mede dankzij de uitstekende samenwerking met TuinGroen Stadskanaal is de toegang tot de beurs vrij.’’ Ook is er volop gratis parkeergelegenheid voor de deur van de beurslocatie aan de Steenhouwer 18. Mede daarom verwacht de organisatie vele duizenden bezoekers te mogen verwelkomen.

De Grote LenteBeurs Stadskanaal vindt plaats op vrijdag 10 april van 14.00 tot 21.00 uur, zaterdag 11 april van 11.00 tot 17.00 uur en zondag 12 april  van 11.00 tot 17.00 uur. Kijk voor meer informatie over onder meer standhouders op www.delentebeurs.nl.

Deel het nieuws bericht:

0 reacties:

Follow on FaceBook

Twitter Politie Stadskanaal

Twitter 112regioflits

** Geen Fotograaf aanwezig ? Bel uw Tip door via de Tiplijn **

Tiplijn: 06-55915969

U kunt uw tips melden

Heeft u een Tip bel gerust de Tiplijn - Uw TIP is extra nieuws

Uw TIP maakt extra Nieuws mogelijk op deze 112blog Bent u getuige van een ongeval, heeft u foto's gemaakt of heeft u een andere tip, ...

WhatsApp Buurtpreventie Groepen

WhatsApp Buurtpreventie Groepen
Meld uw Buurt of Wijk aan

Aantal bezoeken tot nu toe

Ronny W 2008 - 2018. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Ambulance Blog

Blogarchief eerdere Berichten

Nieuwste Update Regio-Events Blog.

Zoeken in deze blog

Nieuws

Regionale Politie feeds - nieuws, vermist en gezocht

Volg 112regioflits op Twitter

Ook veel berichtgeving van andere nieuws bronnen

Stadskanaal - Even een kleine aanvulling op de vele berichtgeving van een paar andere fotografen uit de Kanaalstreek. Het is voor mij niet altijd mogelijk om bij een melding aanwezig te zijn door te grote afstand of andere prioriteiten. En mijn regio is voornamelijk in Stadskanaal en als het mogelijk, noodzakelijk of met grote incidenten en 'te' doen is soms ook de omliggende plaatsen. Vandaar ook veel berichtgeving uit de Kanaalstreek en uit de Prov. Drenthe met de vermelding naar de originele bron. (Collega fotografen of ingestuurde info) Zij sturen hun bijdrage in om deze 112blog extra te vullen met het nieuws uit onze regio's.

Vriendelijke groet,

Ronny - 112regioflits

Over 112regioflits

Mijn foto
Regio Oost Groningen, Plaatsje in Prov. Groningen, Netherlands
Hier komen gebeurtenissen uit mijn regio over de hulpdiensten te staan. Als ik er bij ben dan zal daar over een tekst, foto en/of film in deze blog worden gezet. UP-DATE'S worden geplaatst zodra de tijd het toelaat, dus kan wat later geplaatst worden dan de bedoeling is.

Hulpverleningsforum >Multidisciplinair / Veiligheidsregio >Centralisten en Verbindingen

Hulpverleningsforum >Multidisciplinair / Veiligheidsregio >Centralisten en Verbindingen
(Klik op afbeelding)

Klik Home startpagina blog

Klik Home startpagina blog
Startpagina

112RegioFlits video archief.

112RegioFlits video archief.
Word niet meer ge-update. Alles nu te vinden op Youtube.nl

Youtube kanaal van Regiopolitie Groningen

Youtube kanaal van Regiopolitie Groningen
Overzicht video's lopende onderzoeken

Volg deze Blog via Email

About

Wijkagenten Twitterraars