Hulpverlening gebeurtenissen in en Buiten Regio Stadskanaal.

woensdag 17 september 2014

Open dag Brandweer Stadskanaal op 4 oktober 2014

Stadskanaal -
Op zaterdag 4 oktober organiseren de Brandweer Groningen, Cluster Zuid en de Ambulancezorg Groningen een spectaculaire open dag. Net als vorig jaar zal als grote publiekstrekker LEGO Incidenten City aanwezig zijn! Die open dag trok toen 5000 bezoekers. Deze open dag wordt georganiseerd in verband met het betrekken van het nieuwe gebouw voor de brandweer en ambulance aan de Veenstraat in Stadskanaal. Dit is al op 29 november gebeurd, maar het gebouw is nog niet aan het grote publiek getoond, daar brengen we op 4 oktober verandering in. Al het materiaal van de ambulancedienst en de brandweer zal dan te bezichtigen zijn, ook zullen er op gezette tijden rondleidingen in het gebouw zelf worden georganiseerd en zijn er diverse demonstraties gepland. Ook aanwezig zijn diverse partners in de hulpverlening en aanverwante organisaties zoals de Politie in Stadskanaal, Stichting Bosbrandweer Noord Nederland, Brandveilig Leven, Stichting Ambiance Noord Nederland en de Nederlandse Brandwondenstichting. Op de open dag kunt u ervaren hoe het is om in een met rook gevulde ruimte te lopen, zijn behalve ons eigen materieel ook bijzondere voertuigen als een crashtender van de Koninklijke Luchtmacht, de gigantische ladderwagen uit de V.S. van de Bosbrandweer te bezichtigen, u kunt alle informatie krijgen over brandpreventie en letselbeperking en eventueel daar de juiste artikelen voor kopen. Voor wie het echt wat lijkt om zich als vrijwilliger aan te sluiten bij de brandweer, is ook alle informatie te krijgen. In Stadskanaal is nog voldoende plaats voor de juiste mensen! Ook de kinderen kunnen zich uitstekend vermaken, behalve het vergapen aan de vele voertuigen zijn er activiteiten zoals een springkussen, schminken, ‘brandjes’ blussen.

Het publiek is van harte welkom op 4 oktober van 10:00 tot 16:00 aan de Veenstraat 8 en 8a in Stadskanaal. Nadere informatie via: www.clusterzuid.nl

Terugblik in het archief van 21 september 2013 open dag:
Het artikel hier .... 

Nog een paar archief foto's open dag oude kazerne locatie
 
 
Deel het nieuws bericht:

0 reacties:

Persinformatie Politie Prov Gron

Sinds 17-06-2020 bent U bezoeker:

Laatst Update

Twitter 112regioflits

Alarmmeldingen Brandweer Gron

** Geen Fotograaf aanwezig ? Bel uw Tip door via de Tiplijn **

Tiplijn: 06-55915969

U kunt uw tips melden

Heeft u een Tip bel gerust de Tiplijn - Uw TIP is extra nieuws

Uw TIP maakt extra Nieuws mogelijk op deze 112blog Bent u getuige van een ongeval, heeft u foto's gemaakt of heeft u een andere tip, ...

WhatsApp Buurtpreventie Groepen

WhatsApp Buurtpreventie Groepen
Meld uw Buurt of Wijk aan
Ronny W 2008 - 2021. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Ambulance Blog

Blogarchief eerdere Berichten

Nieuwste Update Regio-Events Blog.

Zoeken in deze blog

Regionale Politie feeds - nieuws, vermist en gezocht

Volg 112regioflits op Twitter

Ook veel berichtgeving van andere nieuws bronnen

Stadskanaal - Even een kleine aanvulling op de vele berichtgeving van een paar andere fotografen uit de Kanaalstreek. Het is voor mij niet altijd mogelijk om bij een melding aanwezig te zijn door te grote afstand of andere prioriteiten. En mijn regio is voornamelijk in Stadskanaal en als het mogelijk, noodzakelijk of met grote incidenten en 'te' doen is soms ook de omliggende plaatsen. Vandaar ook veel berichtgeving uit de Kanaalstreek en uit de Prov. Drenthe met de vermelding naar de originele bron. (Collega fotografen of ingestuurde info) Zij sturen hun bijdrage in om deze 112blog extra te vullen met het nieuws uit onze regio's.

Vriendelijke groet,

Ronny - 112regioflits

Over 112regioflits

Mijn foto
Hier komen gebeurtenissen uit mijn regio over de hulpdiensten te staan. Als ik er bij ben dan zal daar over een tekst, foto en/of film in deze blog worden gezet. UP-DATE'S worden geplaatst zodra de tijd het toelaat, dus kan wat later geplaatst worden dan de bedoeling is.

Hulpverleningsforum >Multidisciplinair / Veiligheidsregio >Centralisten en Verbindingen

Hulpverleningsforum >Multidisciplinair / Veiligheidsregio >Centralisten en Verbindingen
(Klik op afbeelding)

Klik Home startpagina blog

Klik Home startpagina blog
Startpagina

112RegioFlits video archief.

112RegioFlits video archief.
Word niet meer ge-update. Alles nu te vinden op Youtube.nl

Youtube kanaal van Regiopolitie Groningen

Youtube kanaal van Regiopolitie Groningen
Overzicht video's lopende onderzoeken

About

Klik een Label voor artikelen

112 (6) aanhouding (2) aanrijding (4) agent (1) ambu (7) assistentie (1) auto (4) berging (2) berm (2) boom (1) Borger (1) brand (4) brandweer (4) buiten (1) diep (1) drassig (1) drie (1) droger (1) Drouwenermond (1) explosie (1) facebook (1) Facebook 112 (1) fiets (1) filmpje (1) gered (1) Gijzeling (1) glij (1) gras (1) Grutto (1) heli (1) hennep (1) heterdaad (1) Hond (1) http://www.blogger.com/img/blank.gif (17) jongens (1) kwekerij (1) los (1) Middel (1) mmt (1) motor (1) Musselkanaal (4) N366 (1) natuurlijk (1) nieuwbuinen (2) nominatie (1) onderzoek (2) ongeval (6) Onstwedde (2) ontmantelen (1) pekela (3) persbericht (1) persoon (6) plantjes (1) politie (13) portiek (1) ruimen (1) ruit (1) schoorsteen (1) skatebaan (1) sloot (1) sluisstraat (1) stadskanaal (7) tempo (1) terapel (1) tjalk (1) tr (1) veld (1) verdacht (2) vernieling (2) video (2) vlagtwedde (1) vuurwerk (1) water (1)