Hulpverlening gebeurtenissen in en Buiten Regio Stadskanaal.

zondag 9 februari 2014

(update) De vernielingen, 3-tal aangehouden voor vernieling van auto’s

Stadskanaal -
** Lees hier het eerdere bericht over vernielingen **
De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag drie jongemannen aangehouden voor vernieling van verschillende auto’s. Het drietal van 19 jaar oud uit Stadskanaal, en Onstwedde wordt ervan verdacht dat zij afgelopen zaterdagnacht meerdere auto’s hebben vernield in de Utrechtselaan en de Dintellaan. In ieder geval zijn drie auto’s vernield. Diverse ruiten waren vernield en spullen waren uit de auto’s gehaald en op straat gegooid. Mogelijk dat er meerdere auto’s zijn vernield. Nadat het drietal werd betrapt door omwonenden, gingen zij er vervolgens vandoor richting de Frankrijklaan. Na onderzoek kon de politie het drietal aanhouden. De jongemannen zitten vast en de politie heeft de zaak in onderzoek. 

Persbericht politie:
Stadskanaal - De drie jongemannen uit Stadskanaal (2x) en Onstwedde, die afgelopen zondagmorgen werden aangehouden, hebben bekend drie auto's te hebben vernield. Het drietal bekende maandag tijdens het verhoor dat zij de ramen van drie geparkeerde auto's op de Utrechtselaan in Stadskanaal hebben ingeslagen. In ieder geval zijn drie auto's vernield. Ook waren diverse spullen uit de auto's gehaald en op straat gegooid. Toen het drietal door omwonenden werden betrapt, gingen zij er snel vandoor.
Bloedsporen
Na onderzoek kon de politie het drietal inrekenen. Een van de verdachten bleek zichzelf bij het inslaan van een ruit licht te hebben verwond. Bij de betreffende auto troffen de agenten bloedsporen aan. Tijdens de verhoren kwam naar voren dat het trio de vernielingen hadden gepleegd na het uitgaan op weg naar huis. De politie maakt proces-verbaal op. De verdachten zijn in vrijheid gesteld.
 
Foto's en video door: DeKantfotografie
VIDEO



 
 
 

Deel het nieuws bericht:

0 reacties:

Follow on FaceBook

Twitter Politie Stadskanaal

Twitter 112regioflits

** Geen Fotograaf aanwezig ? Bel uw Tip door via de Tiplijn **

Tiplijn: 06-55915969

U kunt uw tips melden

Heeft u een Tip bel gerust de Tiplijn - Uw TIP is extra nieuws

Uw TIP maakt extra Nieuws mogelijk op deze 112blog Bent u getuige van een ongeval, heeft u foto's gemaakt of heeft u een andere tip, ...

WhatsApp Buurtpreventie Groepen

WhatsApp Buurtpreventie Groepen
Meld uw Buurt of Wijk aan

Aantal bezoeken tot nu toe

Ronny W 2008 - 2018. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Ambulance Blog

Blogarchief eerdere Berichten

Nieuwste Update Regio-Events Blog.

Zoeken in deze blog

Nieuws

Regionale Politie feeds - nieuws, vermist en gezocht

Volg 112regioflits op Twitter

Ook veel berichtgeving van andere nieuws bronnen

Stadskanaal - Even een kleine aanvulling op de vele berichtgeving van een paar andere fotografen uit de Kanaalstreek. Het is voor mij niet altijd mogelijk om bij een melding aanwezig te zijn door te grote afstand of andere prioriteiten. En mijn regio is voornamelijk in Stadskanaal en als het mogelijk, noodzakelijk of met grote incidenten en 'te' doen is soms ook de omliggende plaatsen. Vandaar ook veel berichtgeving uit de Kanaalstreek en uit de Prov. Drenthe met de vermelding naar de originele bron. (Collega fotografen of ingestuurde info) Zij sturen hun bijdrage in om deze 112blog extra te vullen met het nieuws uit onze regio's.

Vriendelijke groet,

Ronny - 112regioflits

Over 112regioflits

Mijn foto
Regio Oost Groningen, Plaatsje in Prov. Groningen, Netherlands
Hier komen gebeurtenissen uit mijn regio over de hulpdiensten te staan. Als ik er bij ben dan zal daar over een tekst, foto en/of film in deze blog worden gezet. UP-DATE'S worden geplaatst zodra de tijd het toelaat, dus kan wat later geplaatst worden dan de bedoeling is.

Hulpverleningsforum >Multidisciplinair / Veiligheidsregio >Centralisten en Verbindingen

Hulpverleningsforum >Multidisciplinair / Veiligheidsregio >Centralisten en Verbindingen
(Klik op afbeelding)

Klik Home startpagina blog

Klik Home startpagina blog
Startpagina

112RegioFlits video archief.

112RegioFlits video archief.
Word niet meer ge-update. Alles nu te vinden op Youtube.nl

Youtube kanaal van Regiopolitie Groningen

Youtube kanaal van Regiopolitie Groningen
Overzicht video's lopende onderzoeken

Volg deze Blog via Email

About

Wijkagenten Twitterraars