Hulpverlening gebeurtenissen in en Buiten Regio Stadskanaal.

maandag 10 februari 2014

Motorrijder aan de glij na bijna aanrijding + video (Getuigen oproep)

Stadskanaal -
Maandagmiddag heeft er een ongeval plaats gevonden op de Aziëlaan. Een motorrijder is gewond geraakt bij dat ongeval. De motorrijder moest plots hard remmen waardoor zijn beide wielen blokkeerde en de bestuurder de motor niet meer onder controle had. Hierdoor viel hij op zijn rechterzij en maakte een grote schuiver. Omstanders hebben de man eerste hulp verleend waarna hij door het ambulancepersoneel is gespalkt en naar het ziekenhuis is vervoerd. De verkeersongevallenanalyse heeft de sporen ter plaatse vast gelegd. Bergingsbedrijf Keizer heeft de motor opgehaald.

Politie persbericht
Stadskanaal -
De politie is op zoek naar getuigen van een verkeersongeval. Hierbij raakte een 36-jarige motorrijder uit Stadskanaal gewond. De Kanaalster reed maandagmiddag 10 februari, omstreeks 15.20 uur, op zijn motor op de Aziëlaan in Stadskanaal. Op de T-kruising met de Frankrijklaan verleende een personenauto geen voorrang aan de motorrijder. De motorrijder moest remmen om een aanrijding te voorkomen. Door een forse remactie kwam de bestuurder ten val. Het slachtoffer raakte daarbij gewond aan zijn onderbeen.
Signalement
De politie beschikt, via getuigen, over een summier signalement van de auto. Het zou gaan om een lichtkleurige auto van het merk Suzuki. De auto sloeg linksaf in de richting van de Continentenlaan.

Uw informatie
De politie is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van dit incident en/of mogelijk meer weten over dit voorval. Zij kunnen bellen op het telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief)


VIDEO 1
VIDEO op zideo
Foto's en video door: - Ronny - 112regioflits en DeKantfotografie
en meer van Niels


Voor MEER foto's klik HIER


 
 
 
Video: - Ronny -
.

Deel het nieuws bericht:

0 reacties:

Sinds 17-06-2020 bent U bezoeker:

Laatst Update

Twitter 112regioflits

** Geen Fotograaf aanwezig ? Bel uw Tip door via de Tiplijn **

Tiplijn: 06-55915969

U kunt uw tips melden

Heeft u een Tip bel gerust de Tiplijn - Uw TIP is extra nieuws

Uw TIP maakt extra Nieuws mogelijk op deze 112blog Bent u getuige van een ongeval, heeft u foto's gemaakt of heeft u een andere tip, ...

WhatsApp Buurtpreventie Groepen

WhatsApp Buurtpreventie Groepen
Meld uw Buurt of Wijk aan
Ronny W 2008 - 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Ambulance Blog

Blogarchief eerdere Berichten

Nieuwste Update Regio-Events Blog.

Zoeken in deze blog

Regionale Politie feeds - nieuws, vermist en gezocht

Volg 112regioflits op Twitter

Ook veel berichtgeving van andere nieuws bronnen

Stadskanaal - Even een kleine aanvulling op de vele berichtgeving van een paar andere fotografen uit de Kanaalstreek. Het is voor mij niet altijd mogelijk om bij een melding aanwezig te zijn door te grote afstand of andere prioriteiten. En mijn regio is voornamelijk in Stadskanaal en als het mogelijk, noodzakelijk of met grote incidenten en 'te' doen is soms ook de omliggende plaatsen. Vandaar ook veel berichtgeving uit de Kanaalstreek en uit de Prov. Drenthe met de vermelding naar de originele bron. (Collega fotografen of ingestuurde info) Zij sturen hun bijdrage in om deze 112blog extra te vullen met het nieuws uit onze regio's.

Vriendelijke groet,

Ronny - 112regioflits

Over 112regioflits

Mijn foto
Hier komen gebeurtenissen uit mijn regio over de hulpdiensten te staan. Als ik er bij ben dan zal daar over een tekst, foto en/of film in deze blog worden gezet. UP-DATE'S worden geplaatst zodra de tijd het toelaat, dus kan wat later geplaatst worden dan de bedoeling is.

Hulpverleningsforum >Multidisciplinair / Veiligheidsregio >Centralisten en Verbindingen

Hulpverleningsforum >Multidisciplinair / Veiligheidsregio >Centralisten en Verbindingen
(Klik op afbeelding)

Klik Home startpagina blog

Klik Home startpagina blog
Startpagina

112RegioFlits video archief.

112RegioFlits video archief.
Word niet meer ge-update. Alles nu te vinden op Youtube.nl

Youtube kanaal van Regiopolitie Groningen

Youtube kanaal van Regiopolitie Groningen
Overzicht video's lopende onderzoeken

Volg deze Blog via Email

About

Klik een Label voor artikelen

112 (6) aanhouding (2) aanrijding (4) agent (1) ambu (7) assistentie (1) auto (4) berging (2) berm (2) boom (1) Borger (1) brand (4) brandweer (4) buiten (1) diep (1) drassig (1) drie (1) droger (1) Drouwenermond (1) explosie (1) facebook (1) fiets (1) filmpje (1) gered (1) Gijzeling (1) glij (1) gras (1) Grutto (1) heli (1) hennep (1) heterdaad (1) Hond (1) http://www.blogger.com/img/blank.gif (17) jongens (1) kwekerij (1) los (1) Middel (1) mmt (1) motor (1) Musselkanaal (4) N366 (1) natuurlijk (1) nieuwbuinen (2) nominatie (1) onderzoek (2) ongeval (6) Onstwedde (2) ontmantelen (1) pekela (3) persbericht (1) persoon (6) plantjes (1) politie (13) portiek (1) ruimen (1) ruit (1) schoorsteen (1) skatebaan (1) sloot (1) sluisstraat (1) stadskanaal (7) tempo (1) terapel (1) tjalk (1) tr (1) veld (1) verdacht (2) vernieling (2) video (2) vlagtwedde (1) vuurwerk (1) water (1)