Hulpverlening gebeurtenissen in en Buiten Regio Stadskanaal.

zaterdag 1 februari 2014

Ernstig waterongeval naast de N374 twee mensen ernstig gewond (update)

Nieuwsbericht
N374 thv Nieuw Buinen -
Borger -Op de N374 de weg tussen Stadskanaal en Borger is zaterdagavond een auto met twee inzittenden in de sloot terecht gekomen. De auto raakte door nog onbekende oorzaak via de berm in de sloot en belande daar op een betonnen stuw. De brandweer heeft twee personen uit het voertuig bevrijd waarna het vrouwelijke slachtoffer direct gereanimeerd moest worden. Later is ze per traumahelikopter naar het ziekenhuis vervoerd. Het mannelijke slachtoffer dat in de auto zat is per ambulance naar het ziekenhuis in Stadskanaal gebracht. Tijdens de hulpverlening viel er nog een brandweerman in het water, hij is niet gewond geraakt. De verkeersongevallenanalyse doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval. Bergingsbedrijf heeft de wagen geborgen.
*** Alle aanwezige hulpverleners hebben ook deze keer weer een snelle en professionele hulp geboden ***

Politie Persbericht
Borger - Zaterdagavond rond 18.45 uur raakten twee mensen ernstig gewond nadat hun auto op de N374 door nog onbekende oorzaak van de weg raakte en in een sloot belandde.
Het gaat om een 20-jarige jongen, de bestuurder van de auto, en een 17-jarig meisje, beiden afkomstig uit Nieuw Buinen. Zij reden vanuit Stadskanaal in de richting van Borger en vermoedelijk heeft de bestuurder geprobeerd een stuurcorrectie te doen. Hierdoor belandde het voertuig via de linkerberm in de naastgelegen sloot. Daar kwamen ze tegen een betonnen stuw tot stilstand. Het voertuig lag half op de kop in het water. De twee inzittenden zaten enige tijd bekneld in de auto. Uiteindelijk is de jongeman, licht aanspreekbaar, naar het ziekenhuis in Stadskanaal gebracht. Het meisje, dat niet aanspreekbaar was, is naar het ziekenhuis in Groningen gebracht.

Foto's door: - Ronny-, Niels de Kant, Marc Dol, 112Borger
VIDEO 1 -Ronny-
VIDEO 1 -Ronny- op Zideo
VIDEO 2 -Niels de Kant-
Hier staan de video's van 112fotografen die aanwezig waren

Voor MEER foto's klik HIER


 
 

Deel het nieuws bericht:

0 reacties:

Sinds 17-06-2020 bent U bezoeker:

Laatst Update

Twitter 112regioflits

** Geen Fotograaf aanwezig ? Bel uw Tip door via de Tiplijn **

Tiplijn: 06-55915969

U kunt uw tips melden

Heeft u een Tip bel gerust de Tiplijn - Uw TIP is extra nieuws

Uw TIP maakt extra Nieuws mogelijk op deze 112blog Bent u getuige van een ongeval, heeft u foto's gemaakt of heeft u een andere tip, ...

WhatsApp Buurtpreventie Groepen

WhatsApp Buurtpreventie Groepen
Meld uw Buurt of Wijk aan
Ronny W 2008 - 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Ambulance Blog

Blogarchief eerdere Berichten

Nieuwste Update Regio-Events Blog.

Zoeken in deze blog

Regionale Politie feeds - nieuws, vermist en gezocht

Volg 112regioflits op Twitter

Ook veel berichtgeving van andere nieuws bronnen

Stadskanaal - Even een kleine aanvulling op de vele berichtgeving van een paar andere fotografen uit de Kanaalstreek. Het is voor mij niet altijd mogelijk om bij een melding aanwezig te zijn door te grote afstand of andere prioriteiten. En mijn regio is voornamelijk in Stadskanaal en als het mogelijk, noodzakelijk of met grote incidenten en 'te' doen is soms ook de omliggende plaatsen. Vandaar ook veel berichtgeving uit de Kanaalstreek en uit de Prov. Drenthe met de vermelding naar de originele bron. (Collega fotografen of ingestuurde info) Zij sturen hun bijdrage in om deze 112blog extra te vullen met het nieuws uit onze regio's.

Vriendelijke groet,

Ronny - 112regioflits

Over 112regioflits

Mijn foto
Hier komen gebeurtenissen uit mijn regio over de hulpdiensten te staan. Als ik er bij ben dan zal daar over een tekst, foto en/of film in deze blog worden gezet. UP-DATE'S worden geplaatst zodra de tijd het toelaat, dus kan wat later geplaatst worden dan de bedoeling is.

Hulpverleningsforum >Multidisciplinair / Veiligheidsregio >Centralisten en Verbindingen

Hulpverleningsforum >Multidisciplinair / Veiligheidsregio >Centralisten en Verbindingen
(Klik op afbeelding)

Klik Home startpagina blog

Klik Home startpagina blog
Startpagina

112RegioFlits video archief.

112RegioFlits video archief.
Word niet meer ge-update. Alles nu te vinden op Youtube.nl

Youtube kanaal van Regiopolitie Groningen

Youtube kanaal van Regiopolitie Groningen
Overzicht video's lopende onderzoeken

Volg deze Blog via Email

About

Klik een Label voor artikelen

112 (6) aanhouding (2) aanrijding (4) agent (1) ambu (7) assistentie (1) auto (4) berging (2) berm (2) boom (1) Borger (1) brand (4) brandweer (4) buiten (1) diep (1) drassig (1) drie (1) droger (1) Drouwenermond (1) explosie (1) facebook (1) fiets (1) filmpje (1) gered (1) Gijzeling (1) glij (1) gras (1) Grutto (1) heli (1) hennep (1) heterdaad (1) Hond (1) http://www.blogger.com/img/blank.gif (17) jongens (1) kwekerij (1) los (1) Middel (1) mmt (1) motor (1) Musselkanaal (4) N366 (1) natuurlijk (1) nieuwbuinen (2) nominatie (1) onderzoek (2) ongeval (6) Onstwedde (2) ontmantelen (1) pekela (3) persbericht (1) persoon (6) plantjes (1) politie (13) portiek (1) ruimen (1) ruit (1) schoorsteen (1) skatebaan (1) sloot (1) sluisstraat (1) stadskanaal (7) tempo (1) terapel (1) tjalk (1) tr (1) veld (1) verdacht (2) vernieling (2) video (2) vlagtwedde (1) vuurwerk (1) water (1)